Spitalul Orășenesc Ștei
SPITALUL ORĂŞENESC ȘTEI
Servicii medicale calificate

Chestionar satisfactie pacienti

Vă asigurăm că răspunsurile dvs. vor rămâne confidenţiale. Informaţia obţinută nu va fi asociată cu dvs.

Programare medici ambulator

Puteți să vă programați telefonic la unul dintre compartimentele din ambulator prin folosirea link-ului de mai jos

Program Spital

Spitalul are program de funcționare permanent.
Programul Ambulatoriului de specialitate:
Luni - Vineri08:00 - 18:00
Sâmbătă-Duminică08:00 - 17:00

Prezentare

Misiunea Spitalului Orăşenesc Ștei este de a identifica şi a soluţiona nevoile pacienţilor prin furnizarea unor servicii medicale de calitate, bazate pe competenţă, transparenţă, echitate, eficienţă şi eficacitate.

În centrul atenţiei noastre este ,,determinarea unei atitudini şi a unei mentalităţi mai accentuate spre calitate prin identificarea oportună a neconformităţilor şi deficienţelor în activitate şi care constituie o piedică în faţa atingerii obiectivelor strategice ale Spitalului”.

Cardiologie

Specialitatea medicală a cardiologiei se concentrează pe diagnosticul și tratamentul afecțiunilor cardiace și ale sistemului cardiovascular. Cardiologii sunt medici specializați în gestionarea bolilor și afecțiunilor care afectează inima și vasele de sânge.

Chirurgie

Chirurgia este o ramură a medicinei care se ocupă cu tratamentul afecțiunilor și traumatismelor prin intervenții chirurgicale. Chirurgii sunt medici specializați în efectuarea de operații și proceduri chirurgicale pentru a trata sau corecta diverse afecțiuni.

Pediatrie

Pediatria este specialitatea medicală care se concentrează pe îngrijirea și tratarea copiilor, de la nou-născuți până la adolescență. Pediatrii sunt medici specializați în gestionarea sănătății și a bolilor specifice copiilor.

O.R.L

ORL, cunoscut și sub numele de otorinolaringologie, este specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticul și tratamentul afecțiunilor legate de urechi, nas, gât și structurile adiacente. Termenul ORL provine de la "oto-" (ureche), "rino-" (nas) și "laringo-" (gât).

Ginecologie

Ginecologia este o ramură a medicinei care se concentrează pe sănătatea femeilor, în special pe aspectele legate de sistemul reproducător feminin. Ginecologii sunt medici specializați în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor ginecologice și oferă îngrijire medicală preventivă și curativă pentru femei de toate vârstele.

Ambulatoriu

Un ambulatoriu, cunoscut și sub numele de clinică ambulatorie sau cabinet medical ambulatoriu, este o unitate medicală în care sunt oferite servicii de asistență medicală primară și secundară pentru pacienți care nu necesită internare spitalicească.

The Best Medical And General Practice Care!

Providing Medical Care For The Sickest In Our Community.

Connecting with the world to improve health globally. Explore Our Services
Vă oferim o gamă largă de servicii medicale

Noi credem că trebuie să oferim îngrijire de înaltă calitate, în condiții de siguranță!

Personalul nostru de administrare și asistență are abilități excepționale și sunt instruiți pentru a vă ajuta cu toate întrebările medicale

Ultimele anunțuri

Anunțuri angajări, selecții dosare, comunicate etc.

Cabinet Medicina Interna

Free coverage adults with limited income

Cabinet chirurgie generala

Free coverage adults with limited income

Cabinet obstetrica-ginecologie

Free coverage adults with limited income

Cabinet
pediatrie

Free coverage adults with limited income

Cabinet gastroenterologie:

Free coverage adults with limited income
post-13

Healthcare Programs

We have put protocols to protect our patients and staff while continuing to provide medically necessary care.
post-14

Location & Direction

Feel welcome to contact our friendly reception staff with any enquiry, our doctors will receive your urgent calls.

Meet Our Doctors

Our administration and support staff all have exceptional people skills and trained to assist you with all medical enquiries.
Doctors will be available from 8 am : 12 am , kindly call to confirm your Appointment
post-13

Helping Patients From Around the Globe!!

We will work with you to develop individualised care plans, including management of chronic diseases. If we cannot assist, we can provide referrals or advice about the type of practitioner you require. We treat all enquiries sensitively and in the strictest confidence.
With any financial product that you buy, it is important that you know you are getting the best advice from a reputable company as often you will have to provide sensitive information online or over the internet.
With any financial product that you buy, it is important that you know you are getting the best advice from a reputable company as often you will have to provide sensitive information online or over the internet.
With any financial product that you buy, it is important that you know you are getting the best advice from a reputable company as often you will have to provide sensitive information online or over the internet.

Solicitare programare on-line

Programarea se va efectua cu 2 saptamani inainte
Confirmarea telefonica se va efectua de catre angajatul spitalului in termen de 24 ore

Pacientul se va prezenta cu urmatoarele documente:
  • Biletul de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist
  • Cardul de sanatate
  • Cartea de identitate
  • Rezultatele altor investigatii efectuate
  • Dovada calitatii de asigurat (exceptie copii) : adeverinta de asigurat/talon de pensie/cupon ajutor social/ adeverinta de somer
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]
84346928_2233439116965761_2345516330796449792_n

11 FEBRUARIE - Ziua numărului unic de urgență 112

Numărul unic de urgență 112 este un serviciu gratuit pentru apeluri de urgență, ce poate fi apelat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, atunci când există nevoia de servicii specializate de intervenție precum: ambulanță, SMURD, poliție, pompieri și jandarmi. România este un dintre țările europene cu un răspuns mediu din partea operatorilor de sub 10 secunde, mai exact aproximativ 4 secunde, peste 93% din apeluri fiind preluate în acest interval.
Încă din 2015, în România numărul de urgență este disponibil și prin SMS, pentru a putea fi utlizat și de persoane cu diferite tipuri de dizabilități.
Potrivit site-ului Serviciului de Telecomunicații Speciale, în anul 2019, în România, operatorii 112 au răspuns la 11.301.881 apeluri.

SECȚII MEDICALE

LABORATOARE

AMBULANŢĂ ŞTEI

PACIENȚI